top of page

Saunallinen täysin remontoitu keskustakolmio 80m²

Esittely: 3 h + k + et + sauna + kp + 2 x wc + lasitettu parveke

Jätä saatavuustiedustelu / Availability inquiryake

 

Kemin keskustassa sijaitseva täysin remontoitu kolmio on kattavasti varusteltu ja siitä on vain neljä kilometriä Metsä Fibren tehtaalle. Laadukkaasti ja kattavasti kalustetussa kolmiossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja sermillä olohuoneesta saa rajattua yksityisen kolmannen parvekkeellisen makuuhuoneen! Lasitetulla parvekkeella näkyy jopa meri! Tarjolla siis juuri pintaremontoitu iso asunto, jossa viihtyvyys on lähtökohta. Asunto soveltuu erinomaisesti pitkäaikaiseen majoittumiseen. 

 

Kolmio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, älytelevision, sohvat, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on kuivaava pyykinpesukone ja astianpesukone.

Kolmio on sijaitsee hissillisen taloyhtiön 2. kerroksessa kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat vain kilometrin kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Sijainti kartalla: 

 

bottom of page