top of page

Saunallinen täysin remontoitu keskustakolmio 80m²

Asunnon kuvat ja video on otettu tammikuussa -23.

press to zoom

There is a large glazed balcony connected to the living room. You can even see the sea from there!

press to zoom

It's wonderful to come here at the end of the working day...

press to zoom

Asunnon kuvat ja video on otettu tammikuussa -23.

press to zoom
1/27

Esittely: 3 h + k + et + sauna + kp + 2 x wc + lasitettu parveke

Jätä saatavuustiedustelu / Availability inquiryake

 

Kemin keskustassa sijaitseva täysin remontoitu kolmio on kattavasti varusteltu ja siitä on vain neljä kilometriä Metsä Fibren tehtaalle. Laadukkaasti ja kattavasti kalustetussa kolmiossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja sermillä olohuoneesta saa rajattua yksityisen kolmannen parvekkeellisen makuuhuoneen! Lasitetulla parvekkeella näkyy jopa meri! Tarjolla siis juuri pintaremontoitu iso asunto, jossa viihtyvyys on lähtökohta. Asunto soveltuu erinomaisesti pitkäaikaiseen majoittumiseen. 

 

Kolmio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, älytelevision, sohvat, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on kuivaava pyykinpesukone ja astianpesukone.

Kolmio on sijaitsee hissillisen taloyhtiön 2. kerroksessa kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi hel
posti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat vain kilometrin kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Sijainti kartalla: 

 

bottom of page