top of page

Kalustettu Keskuspuistokadun kaksio 60m²

Esittely: 2h + k + et + kph + vh + parveke (60 m²)

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Asunnossa kaksi väliovellista huonetta, joiden läpi ei tarvitse kulkea päästäkseen keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulos. Sopii siis loistavasti 2-3 henkilön majoittumiseen tarjoten kaksi ovellista yksityistä huonetta ja yhteisen ison keittiön, eteisen ja kylpyhuoneen. 

 

Tämä parvekkeellinen läpitalon ydinkeskustan iso kaksio on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt (2 x 90 cm ja 1 x 120 cm), uudet laadukkaat Gronborg gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, Smart TV:n, sohvan, sohvatuoli, työpöytä ja -tuoli, pyykinpesu- ja astianpesukoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnon kaikissa ikkunoissa on pimentävät rullaverhot ja makuuhuoneissa lisäksi pimentävät verhot. ​Asunto on täysin kalustettu kolmelle hengelle.

 

Asunto sijaitsee hissillisen taloyhtiön 4. kerroksessa ja taloyhtiön pesu- ja kuivaustupaan sekä juuri uusittuun saunaan pääsee kätevästi sisäpihan kautta. Asunnolta on vain 600 metriä linja-auto- ja rautatieasemalle.

 

Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä.

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: ​

bottom of page