Kalustettu Keskuspuistokadun kaksio 1590€/kk

press to zoom

press to zoom
Talo ulkoapäin. Kaksio sijaitsee 4. kerroksessa.
Talo ulkoapäin. Kaksio sijaitsee 4. kerroksessa.

press to zoom

press to zoom
1/45

Esittely: 2h + k + et + kph + parveke (60 m²)

Tämä parvekkeellinen läpitalon ydinkeskustan iso kaksio on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, liina- ja vuodevaatteet, käsi- ja kylpypyyhkeet, hiustenkuivaajan, Wi-Fin, smart TV:n, vuodesohvan, sohvatuolit, astianpesukoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet.

Asunnossa on valmiina aloituspakkaus wc- ja talouspaperia sekä siivousaineita. Asunnossa on keittiötä lukuunottamatta pimentävät verhot ja rullaverhot.

 

Läpitalon kaksiossa on väliovet, jotka tuovat mukavasti yksityisyyttä. Suljettavan oven ansiosta olohuone sopii erinomaisesti toisen henkilön majoittumiseen.

 

Asunto sijaitsee hissillisen taloyhtiön 4. kerroksessa ja taloyhtiön pesu- ja kuivaustupaan sekä juuri uusittuun saunaan pääsee kätevästi sisäpihan kautta.

 

Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä.

 

Koko huoneiston hinta on 1590€/kk. Hinta sisältää tasokkaan kalustuksen lisäksi sähkön, vesiennakon, Wi-Fin ja loppusiivouksen. Kauttamme asuntoihin onnistuu myös välisiivoukset ja muut tarvittavat lisäpalvelut. Meidän kautta mahdollisuus saada myös autolle pysäköintitilaa.

Asunto on kalustettu kahdelle hengelle, mutta tarvittaessa voi majoittua myös 3 - 4 henkilöä. Lopullinen hinta määräytyy asunnon vuokrasopimuksen keston, henkilömäärän, varustelun sekä haluttujen lisäpalveluiden mukaan.
Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme aina tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

 

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Asunnon sijainti kartalla: ​