top of page

Kalustettu Tapaninkadun kolmio 74m²

Esittely: 3h + k + et + kph + parveke (74 m²)

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Tapaninkadulla sijaitseva tilava kolmio on täysin varusteltu ja se on vain parin kilometrin päässä Metsä Fibrestä ja kymmenen minuutin ajomatkan päässä Veitsiluodosta sekä Ajoksen satamasta. Pintaremontoidussa kolmiossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja iso olohuone. Erinomaisen pohjaratkaisun ansiosta asunnossa on siis kolme suljettavaa ovellista yksityistä huonetta eikä minkään huoneen läpi tarvitse kulkea päästääkseen toiseen huoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulos. Iso asunto on laadukkaasti ja väljästi kalustettu kolmelle henkilölle - tarjolla siis viihtyisä asunto, jossa yksityisyys on lähtökohta. 

 

Tilava parvekkeellinen kolmio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, television, sohvat, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone. Taloyhtön remontoidut saunatilat ovat suoraan tämän rapun alapuolella ja sopimuksen mukaan asukkaiden käytettävissä. 

Kalustettu kolmio on sijaitsee 2. kerroksessa ja kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut;
vasta rakennettu Sale-ruokakauppa vain 250 metrin päässä. Isommat ruokamarketit, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat myös kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Kolmion sijainti kartalla: 

 

bottom of page