top of page

Kalustettu Koivuharjunkadun kaksio 60m²

Esittely: 2h + k + et + kph + parveke (60 m²)

Jätä saatavuustiedustelu

 

Koivuharjulla sijaitseva tilava kaksio on täysin varusteltu ja siitä on vain kaksi kilometriä Metsä Fibren tehtaalle ja 500 metriä keskustaan. Remontoidussa kaksiossa on tilava makuu- ja olohuone ja asunto on laadukkaan väljästi kalustettu kahdelle henkilölle - tarjolla siis erittäin siisti kaksio, jossa yksityisyys on lähtökohta. 

 

Parvekkeellinen moderni kaksio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, älytelevision, sohvan, nojatuolin, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone.

Kaksio on sijaitsee 2. kerroksessa kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat vain yhden
kilometrin kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Sijainti kartalla: 

 

bottom of page