top of page

Kalustettu Kauppakadun kaksio 53m²

Esittely: 2h + k + et + kph + las. parveke (53 m²)

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Tämä valoisa parvekkeellinen ydinkeskustan tilava kaksio on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, uudet laadukkaat Gronborg gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, smart TV:n, sohvan, sohvatuolit, astianpesukoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Makuu- ja olohuoneessa on pimentävät verhot ja makuuhuoneessa lisäksi uudet pimentävät rullaverhot. Asunnossa myös tyylikäs ilmanjäähdytin.   

 

Taloyhtiön pesu- ja kuivaustupaan sekä juuri uusittuun saunaan pääsee asunnosta kätevästi suoraan hissillä. Asunto sijaitsee hissillisen taloyhtiön 3. kerroksessa. 

Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä. 

 

Asunto on kalustettu 2 henkilölle.

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: ​

bottom of page