top of page

"Laitan yhteystiedot talteen vastaisuuden varalle!"

Heikki Hytönen

Kemi 

"Pidän ehdottomasti Kaupunkikodin numeron muistissa jos tarvitsen jälleen Kemistä asuntoa jossakin vaiheessa. Kiitoksia hyvästä yhteistyöstä!" 

"Vain positiivista sanottavaa Kaupunkikodista vuokranantajana!"  

Hanne Mällinen

Kemi

"Koen, että vuokralaisesta pidetään aidosti huolta. Mahdolliset korjaukset otetaan nopeasti työn alle. Viestintä on aina ollut ystävällistä ja vuokranantajan on saanut nopeasti kiinni tarpeen tullen."

"Ehdottomasti lämpimästi suosittelemme!"

Mona ja Mohammad Hosseini

Kemi

"Viihdyimme Kemin ydinkeskustan asunnossa mainiosti, olisimme voineet jäädäkin ellei elämä olisi heittänyt etelään. Voimme suositella Kaupunkikodin Merviä ja Petriä vuokranantajiksi muillekin aivan ehdottomasti."

"Vuokranantaja on ollut reilu, auttavainen ja huomaavainen -  vuokrakokemus on ollut oikein hyvä!"

Julia Flankkumäki

Kemi 

"Olen asunut vuokra-asunnossa nyt noin neljä kuukautta. Muutin Kemiin opiskelemaan ja ensimmäistä kertaa omilleni tähän asuntoon. Asunnossa on ollut todella mahtavaa asua ja olen siihen aivan ihastunut! Vuokranantaja on ollut reilu, auttavainen ja huomaavainen.

 

Olen aina saanut apua ja kysymyksiini vastataan aina. On ollut helpottava tunne, kun tietää että jos tulee kysyttävää niin voi kysyä vuokranantajalta. Olen tyytyväinen, kun valitsin Kaupunkikodin ☺ !"

"Olen ilokseni saanut huomata, että pitkäaikaista vuokralaista todella arvostetaan ja hänen asumisviihtyvyyttä ollaan valmiita parantamaan."

Tinja Ruhkala

Kemi

"Neljä ja puoli vuotta sitten katselin asuntotarjontaa netissä ja huomasin loistopaikalla sijaitsevan näppärän kaksion. Asunto täytti suurilta osin toiveeni, mutta muutama asia kuitenkin mietitytti, esimerkiksi sälekaihtimet puuttui, eikä vessaan olisi mahtunut tavallinen pyykkikone. Jo tuolloin sain huomata kuinka mukava ja vuokralaisten asumisviihtyvyyteen panostava pariskunta asunnon omisti. He lupasivat laittaa sälekaihtimet ja pienillä muutostöillä saisivat hankkimansa erikoiskapean pyykkikoneenkin mahtumaan vessaan, niinpä päätös vuokrasopimuksen tekemiseen oli helppo. 

 

Vuosien varrella olen esittänyt toiveita asunnon pintojen päivittämiselle ja lisäkaapeillekkin on ollut tarvetta. Toiveisiini on suhtauduttu myönteisesti ja pikkuhiljaa pintoja on maalattu, lattiat on uusittu ja lisäkaappitkin hankittiin. Seuraavana vuorossa on kylpyhuoneen remontointi. 

 

Olen ilokseni saanut huomata, että pitkäaikaista vuokralaista todella arvostetaan ja hänen asumisviihtyvyyttä ollaan valmiita parantamaan. Nyt asunto tuntuu yhä enemmän kodilta, ja voin luottaa siihen, että saan asua tässä pitkään, ilman pelkoa siitä että koti myydään alta.

 

Pidän myös tärkeänä sitä, että saan tarvittaessa vuokranantajiin helposti yhteyden vaikka WhatsAppilla. He vastaavat nopeasti ja heitä on helppo lähestyä asialla kuin asialla. Aina on yhtä ystävällinen ja hyvä vastaanotto.  

 

Voin lämpimästi suositella Kaupunkikodin asuntoja. Se ei ole pelkkä asunto, vaan se on koti, jossa on hyvä elää ja olla."

"Parhaita puolia on sijainti sekä lyhyet välimatkat. Plussaa on myös rento vuokranantaja sekä mukavat naapurit."

Elli Noropirtti

Rovaniemi

"Rovakadulla asumisen parhaita puolia on ollut sen sijainti sekä lyhyet välimatkat kaikkialle keskustaan sekä Ounasvaaraan. Asunto on suurien ikkunoiden ansiosta valoisa ja avara, tilaa on sopivasti esimerkiksi vasta omilleen muuttaneelle opiskelijalle sekä minimalistiselle yksin asuvalle.

Opiskelijan näkökulmasta puolen tunnin matka korkeakouluille sekä pyörävaraston puute ovat pieniä miinuksia, mutta esimerkiksi autoilevalle tai keskustassa työssäkäyvälle asunto on otollinen. Plussaa on myös rento vuokranantaja sekä mukavat naapurit."

"Suosittelen Kaupunkikodin asuntoja ikäihmisillekin, sillä tarjolla on nopeaa ja asiantuntevaa palvelua myös kodin pieniin asennustarpeisiin!"

Anja Kela

Kemi

"Eläkkeellä sitä osaa arvostaa asumisen helppoutta ja että tarvittaessa saa kodin ongelmatilanteisiin nopeasti apua. En omista autoa, joten esitin Kaupunkikodille toiveen saada asunnon ydinkeskustasta kaikkien palveluiden ääreltä. Parveke oli myös ehdoton vaatimus. Ei aikaakaan kun minulle soitettiin, että toivomani kaupunkikoti on tainnut juuri löytyä.

 

Olen nyt asunut city-kaksiossani kolme vuotta ja ollut erittäin tyytyväinen uuteen kotiini sekä saamaani ystävälliseen palveluun. Suosittelen Kaupunkikodin asuntoja ikäihmisillekin, sillä tarjolla on nopeaa ja asiantuntevaa palvelua myös kodin pieniin asennustarpeisiin!"

"Opintojeni ajallaan aloittaminen mahdollistui Kaupunkikodin ansiosta!"  

Amir Benatia

Kemi

"Pääsin aloittamaan Kemissä opintoni oikeaan aikaan Kaupunkikodin nettisivujen helppouden ja asunnonomistajan ripeiden vastauksien ansiosta."

"Kommunikoinnin helppous on ollut yksi parhaista Kaupunkikodin piirteistä!"

Laura Haapasalo ja Kaisu Pitko 

Rovaniemi

"Olemme kokeneet Kaupunkikodin inhimilliseksi ja helposti lähestyttäväksi vuokranantajaksi. Mervi ja Petri ovat olleet helposti tavoitettavia ja olemme voineet luottaa siihen että he tulevat vastaan mahdollisissa asumisen pulmissa. Juuri tämä kommunikoinnin helppous on ollut mielestämme yksi parhaista Kaupunkikodin piirteistä!

Viehättävä, persoonallinen asunto joka on vastannut meidän tarpeisiimme ja toiveisiimme on tietenkin ollut se keskeisin ilon aihe, ja olemme viihtyneet Kaupunkikodilta löytämässämme kodissamme mainiosti!"

bottom of page