top of page

Valtakadun kaksio (2krs, 51m2)

Esittely: 2h + kk + et + kph + erkkeri (51 m²)

 

Jätä saatavuustiedustelu

 

Kemin keskustassa sijaitseva neliöitänsä tilavampi kaksio on täysin varusteltu neljälle hengelle ja siitä on vain kolme kilometriä Metsä Fibren tehtaalle. Vuonna 2019 remontoidussa ja entisöidyssä kaksiossa on erittäin tilava makuuhuone, jonne mahtuu mukavasti neljä sänkyä. Asunnon värimaailma KaunisKoti 43. Kaksion materiaalit: tammilaminaatti grey LC75, maali Teknos Pro 10, laatta

 

Erkkerillinen kaksio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, älytelevision, sohvan, nojatuolin, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, liesituuletin, leivänpaahtimen, kuivaustelineen, sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone.

Kaksio on sijaitsee 2. kerroksessa kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat ihan vieressä. 

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

 

Kaksion sijainti kartalla:

 

bottom of page