top of page

Kalustettu Meripuistokadun yksiö 32m²

Esittely: 1h + kk + et + kph (32m²)

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Tämä tilava keskustan yksiö on täysin varusteltu kahdelle henkilölle sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, laadukkaat Gronborg gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, smart TV:n, sohvan, keittiönpöydän, tuolit, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, pyykinpesukoneen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Ikkunat juuri uusittu ja niissä on sälekaihtimien lisäksi piementävät verhot. 

 

Taloyhtiön sauna on viihtyisä ja sisältyy sopimuksen mukaan vuokraan. Asunto sijaitsee taloyhtiön 1. kerroksessa. Yksiö on täysin kunnostettu kesällä 2013 ja pintaremontoitu 2020. Asunnon värimaailma KaunisKoti 43. Materiaalit: laminaatti, maali, puu, laatta.

Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä.

Asunto on täysin kalustettu kahdelle henkilölle.

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!


 

Yksiön sijainti kartalla: 

bottom of page