top of page

Kalustettu Tapaninkadun kolmio 74m²

Esittely: 3h + k + et + kph + parveke, 74 m²

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Tapaninkadulla sijaitseva tilava kolmio on täysin varusteltu ja se on vain parin kilometrin päässä Metsä Fibrestä ja kymmenen minuutin ajomatkan päässä Veitsiluodosta sekä Ajoksen satamasta. Pintaremontoidussa kolmiossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja iso olohuone, jonka yhteydessä tilava parveke. Erinomaisen pohjaratkaisun ansiosta asunnossa on siis kolme suljettavaa ovellista yksityistä huonetta eikä minkään huoneen läpi tarvitse kulkea päästääkseen toiseen huoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulos. Iso asunto on laadukkaasti ja väljästi kalustettu 1 - 5 henkilölle - tarjolla siis viihtyisä asunto tarvittaessa isommallekin työporukalle.

Tilava parvekkeellinen kolmio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, laadukkaat sängyt, smart-tv:n, ison muhkean sohvan, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone. Taloyhtön remontoidut saunatilat ovat suoraan tämän rapun alapuolella ja sopimuksen mukaan asukkaiden käytettävissä.

Kalustettu kolmio on sijaitsee 3. kerroksessa ja kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut; vasta rakennettu Sale-ruokakauppa vain 250 metrin päässä. Isommat ruokamarketit, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat myös kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Kolmion sijainti kartalla: 

bottom of page