top of page

Kalustettu Tapaninkadun kolmio 74m²

Esittely: 3h + k + et + kph + parveke, 74 m²

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Tapaninkadulla sijaitseva ylimmän kerroksen kolmio on täysin varusteltu ja siitä on vain pari kilometriä Metsä Fibren tehtaalle. Tilavassa läpitalon kolmiossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja olohuone, jonka läpi ei tarvitse kulkea päästääkseen makuuhuoneisiin, keittiöön tai ulos. Olohuoneessa myös suljettava ovi, joten se toimii hyvin kolmantena makuuhuoneena. Asunto on täysin kalustettu viidelle henkilölle. 

 

Tilava parvekkeellinen kolmio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. uudet laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, television, Wi-fi, sohvat, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone.

Kolmio on sijaitsee 3. kerroksessa ja kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat myös kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: 

bottom of page