top of page

Keskuspuistokadun kaksio (5krs., 60m²)

Tässä ilmastoidussa tilavassa läpitalon kaksiossa (60m²) on kaksi väliovellista huonetta, joiden läpi ei tarvitse kulkea päästäkseen keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulos. Sopii siis loistavasti esimerkiksi kahden henkilön pitkäaikaiseen majoittumiseen (2h+k+et+kph+vh+vh+las.parveke+ilp). Metsä Fibren BTT -työmaalle vain kolme kilometriä ja 0,5 km linja-auto- ja rautatieasemalle. 

 

Parvekkeellinen (las.) ydinkeskustan iso kaksio on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, uudet laadukkaat Gronborg gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, hiustenkuivaajan, smart TV:n, sohvan, sohvatuolit, astian- ja pyykinpesukoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on sälekaihtimet ja pimentävät verhot.
 

Asunto sijaitsee hissillisen taloyhtiön ylimmässä eli 5. kerroksessa. Asuntoon saa kaapeli laajakaistan aina 1000 Mbit asti. Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti.

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme aina tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: ​

bottom of page