top of page

Kalustettu Torikadun saunallinen kaksio 59m²

Esittely: 2h + k + et + kph + sauna + vh + las. parveke (59 m²)

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Asunnossa kaksi väliovellista huonetta, joiden läpi ei tarvitse kulkea päästäkseen keittiöön, kylpyhuoneeseen/saunaan, vaatehuoneeseen tai ulos. Sopii siis loistavasti kahden henkilön majoittumiseen.

 

Tämä parvekkeellinen läpitalon ydinkeskustan iso kaksio on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, uudet laadukkaat Gronborg gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, TV:n, sohvan, sohvatuolit, astian- ja pyykinpesukoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnon kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet ja pimentävät verhot. 

 

Asunto sijaitsee hissillisen taloyhtiön 3. kerroksessa. Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä. 

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: ​

bottom of page