top of page

Kalustettu Tapaninkadun kolmio 74m²

Esittely: 3h + k + et + kph + parveke (74 m²)

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Tapaninkadulla sijaitseva kolmio on täysin varusteltu ja siitä on vain 1,5 kilometriä Metsä Fibren tehtaalle. Pintaremontoidussa kolmiossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa uuden sängyn lisäksi myös työpöytä ja -tuoli. Iso asunto on laadukkaasti ja väljästi kalustettu kahdelle henkilölle - tarjolla siis viihtyisä asunto, jossa yksityisyys on lähtökohta. 

 

Tilava parvekkeellinen kolmio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. uudet laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, television, sohvat, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone.

Kolmio on sijaitsee 1. kerroksessa ja kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat myös kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Kolmion sijainti kartalla: 

 

bottom of page