top of page

Kalustettu Koivuharjunkadun kolmio 77m² + 10m²

Esittely: 3h + k + et + kph + lasitettu iso parveke (77m² + 10m² = huikeat 87m²!!)

Jätä saatavuustiedustelu / Availability inquiryake

 

Koivuharjulla sijaitseva tilava kolmio on täysin varusteltu ja siitä on vain kaksi kilometriä Metsä Fibren tehtaalle ja 500 metriä keskustaan. Laadukkaasti ja kattavasti kalustetussa kolmiossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta - tarjolla siis juuri pintaremontoitu asunto, jossa viihtyvyys on lähtökohta. Asunto soveltuu erinomaisesti pitkäaikaiseen majoittumiseen 1-6 henkilölle. 

 

Koko huoneiston levyisellä lasitetulla parvekkeella varustettu kolmio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, älytelevision, sohvat, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone.

Kolmio on sijaitsee 1. kerroksessa kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat vain yhden kilometrin kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Sijainti kartalla: 

 

bottom of page