top of page

Kalustettu Koivuharjunkadun kolmio 77m² + 10m²

Esittely: 3h + k + et + kph + lasitettu iso parveke (77m² + 10m² = huikeat 87m²!!)

Jätä saatavuustiedustelu / Availability inquiryake

 

Koivuharjulla sijaitseva tilava kolmio on täysin varusteltu ja se on vain reilun parin kilometrin päässä Metsä Fibrestä ja alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä Veitsiluodosta sekä Ajoksen satamasta. Läpitalon kolmiossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja iso olohuone, joissa laadukkaan sängyn lisäksi myös työpöytä ja -tuoli. Erinomaisen pohjaratkaisun ansiosta asunnossa on siis kolme suljettavaa ovellista yksityistä huonetta eikä minkään huoneen läpi tarvitse kulkea päästääkseen toiseen huoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulos. Iso asunto on laadukkaasti ja väljästi kalustettu kolmelle henkilölle - tarjolla siis viihtyisä asunto, jossa yksityisyys on lähtökohta. 

 

Koko huoneiston levyisellä lasitetulla parvekkeella varustettu kolmio sisältää kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, älytelevision, sohvat, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone.

Kolmio on sijaitsee 1. kerroksessa kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat vain yhden kilometrin kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Sijainti kartalla: 

 

bottom of page