Kalustettu Keskuspuistokadun kaksio 1450€/kk

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/43

Esittely: 2h + k + et + kph (51 m²)

Tämä upea juuri pintaremontoitu ja täysin varusteltu Kemin ydinkeskustan läpitalon tilava kerrostalokaksio sijaitsee keskustan palveluiden ytimessä ja sisältää kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, liina- ja vuodevaatteet, käsi- ja kylpypyyhkeet, television, vuodesohvan, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet.

Asunnossa on myös valmiina pyykinpesukone ja aloituspakkaus wc- ja talouspaperia sekä siivousaineita. Asunnossa väliovet, jotka tuovat mukavasti yksityisyyttä. Suljettavan oven ansiosta olohuone sopii erinomaisesti toisen henkilön majoittumiseen.

Asunto on läpitalon ja sijaitsee hissillisen taloyhtiön 5. kerroksessa. Ikkunasta näkee sekä merelle että Metsä Fibren tehtaalle. 

 

Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun kerrostaloasunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä.

Koko huoneiston hinta on 1450€/kk. Hinta sisältää tasokkaan kalustuksen lisäksi sähkön, lämmityksen, vesiennakon ja loppusiivouksen. Kauttamme asuntoihin onnistuu myös välisiivoukset ja muut tarvittavat lisäpalvelut.

 

Asunto on valmiiksi kalustettu kahdelle hengelle, mutta tarvittaessa voi majoittua myös 3 - 4 henkilöä. Lopullinen hinta määräytyy asunnon vuokrasopimuksen keston, henkilömäärän sekä haluttujen lisäpalveluiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme aina tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

 

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Asunnon sijainti kartalla: