top of page

Kalustettu Keskuspuistokadun kaksio 51m²

Esittely: 2h + k + et + kph (51 m²)

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Asunnossa kaksi väliovellista huonetta, joiden läpi ei tarvitse kulkea päästäkseen keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulos. Asunnon väliovet tuovat mukavasti yksityisyyttä ja olohuone sopiikin erinomaisesti toisen henkilön majoittumiseen. Pintaremontoitu läpitalon kaksio on täysin varusteltu kahdelle henkilölle.
 

Kerrostalokaksio sijaitsee keskustan palveluiden ytimessä ja sisältää kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, uudet laadukkaat Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, television, sohvan, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on valmiina oma pyykinpesukone.

Asunto on läpitalon ja sijaitsee hissillisen taloyhtiön 5. kerroksessa. Ikkunasta näkee sekä merelle että Metsä Fibren tehtaalle. 

 

Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun kerrostaloasunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä. Asunnon vieressä runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. 

 

Asunto on kalustettu kahdelle henkilölle.

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: 

 

bottom of page