top of page

Saunallinen keskustakaksio 47m²

Esittely: 2 h + kk + et + sauna + kph + wc + lasitettu parveke

Jätä saatavuustiedustelu / Availability inquiryake

 

Kemin keskustassa sijaitsevasta saunallisesta kaksiosta on vain neljä kilometriä Metsä Fibren tehtaalle, yhdeksän kilometriä Ajoksen satamaan ja 11 kilometriä Outokummun Elijärven kaivokselle. Asunnolta ajaa moottoritietä pitkin 19 minuutissa Simoon ja yhdeksässä minuutissa Kemi-Tornion lentoasemalle.  Asunto soveltuu erinomaisesti pitkäaikaiseen majoittumiseen. 

 

Lasitetulla parvekkeella näkyy jopa meri! Asunto sisältää kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, älytelevision, sohvat, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on pyykin- ja astianpesukone.

Kaksio on sijaitsee hissillisen taloyhtiön ylimmässä kerroksessa ja kävelyetäisyyden päässä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi hel
posti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat vain 900 metrin kävelymatkan päässä. 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Sijainti kartalla: 

 

bottom of page