top of page

Kalustettu Keskuspuistokadun kaksio 62m²

Esittely: 2h + k + et + kph + las. parveke (62 m²)

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Asunnossa kaksi väliovellista huonetta, joiden läpi ei tarvitse kulkea päästäkseen keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulos. Asunto soveltuu mainiosti 1-4 henkilön majoittumiseen. 

 

Tämä parvekkeellinen läpitalon ydinkeskustan iso kaksio on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, uudet laadukkaat Gronborg gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, hiustenkuivaajan, Smart Tv:n, sohvat, astian- ja pyykinpesukoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on sälekaihtimet.
 

Asunto sijaitsee hissillisen taloyhtiön ylimmässä eli 5. kerroksessa. Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä (600 metriä).

Asunto on kalustettu kahdelle hengelle. 

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme aina tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: ​

bottom of page