top of page

Keskustakolmio 60m² + lasitettu parveke

Esittely: 3h + tpk + et + kph + vh + lasitettu parveke (60 m²)

Jätä saatavuustiedustelu / Availability inquiryake

 

Todella viihtyisässä keskustakolmiossa on kaksi makuuhuonetta ja iso tupakeittiö, jonka yhteydessä lasitettu parveke. Sopii siis loistavasti kolmen henkilön majoittumiseen. 

 

Tämä parvekkeellinen läpitalon ydinkeskustan näppärä kolmio on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, laadukkaat liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, Smart TV:n, sohvan, sohvatuolin, työpöytä ja -tuoli, pyykinpesu- ja astianpesukoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnon makuuhuoneiden ikkunoissa on pimentävät verhot ja kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet. ​

 

Asunto sijaitsee hissillisen taloyhtiön 4. kerroksessa ja vain 600 metriä linja-auto- ja rautatieasemalle. Asunnon välittömässä läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti.

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!
 

Sijainti kartalla: 

 

bottom of page