top of page

Kalustettu Keskuspuistokadun kaksio 62m²

Esittely: 2h + k + et + kph + las. parveke (62 m²)

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Asunnossa kaksi väliovellista huonetta, joiden läpi ei tarvitse kulkea päästäkseen keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulos. Tämä juuri pintaremontoitu asunto asunto soveltuu mainiosti 1-3 henkilön majoittumiseen. 

 

Parvekkeellinen läpitalon ydinkeskustan iso kaksio on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, laadukkaat Gronborg gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, hiustenkuivaajan, Smart Tv:t (molemmissa huoneissa), sohvat, astian- ja pyykinpesukoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on sälekaihtimet, rullavehot ja/tai pimentävät verhot.
 

Asunto sijaitsee hissillisen taloyhtiön ylimmässä eli 5. kerroksessa. Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut kuten kaupat, kahvilat, ravintolat, kuntosalit, uimahalli, kirjasto, teatteri, baarit jne. samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat lyhyen kävelymatkan päässä n. 600 metriä.

Asunto on kalustettu täysin kahdelle hengelle. 

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme aina tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: ​

bottom of page