top of page

Kalustettu Keskuspuistokadun iso kolmio 85m²

Esittely: 3h + k + et + kph + khh+ 2 x vh + las. parveke

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Asunnossa kaksi todella isoa makuuhuonetta, olohuone, lasitettu parveke ja jopa kodinhoitohuone pesutorneineen! Kaikki kaupungin palvelut ihan vieressä samoin linja-auto- ja rautatieasema. 

 

Läpitalon ydinkeskustan iso kolmio on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, uudet laadukkaat Gronborg gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, Smart-TV:n, sohvan, astian- ja pyykinpesukoneen sekä kuivausrummun, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, kuivaustelineen sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on sälekaihtimet ja pimentävät verhot.
 

Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä (600 metriä).

Asunto on kalustettu viidelle hengelle. 

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme aina tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: ​

bottom of page