top of page

Kalustettu ydinkeskustan kaksio 47m²

Esittely: 2h + kk + et + kph + vh + parveke

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Asunnossa tilavan makuuhuoneen lisäksi olohuone, parveke, eteinen, vaatehuone ja pyykinpesukoneella varustettu kylpyhuone. Kaikki kaupungin palvelut ihan vieressä samoin linja-auto- ja rautatieasema.

 

Ydinkeskustan kaksio on täysin varusteltu kahdelle henkilölle sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, uudet laadukkaat Gronborg gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, Smart-TV:n, sohvan, pyykinpesukoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, kuivaustelineen sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on sälekaihtimet.
 

Tämän ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun asunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat ihan vieressä (näkyvät ikkunasta).

Asunto sopii erinomaisesti kahdelle, mutta tarvittaessa siinä sopii asumaan tilapäisesti kolmekin henkilöä. 

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme aina tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

Asunnon sijainti kartalla: ​

bottom of page