top of page

Kalustettu Kauppakadun kaksio 46m²

Esittely: 2h + kk + et + vh + kph (46 m²)

 

Jätä saatavuustiedustelu tästä!

Kaksiossa on kaksi väliovellista huonetta, joiden läpi ei tarvitse kulkea päästäkseen keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulos. Asunnon kokopuiset väliovet tuovat mukavasti yksityisyyttä ja olohuone sopiikin erinomaisesti toisen henkilön majoittumiseen. Pintaremontoitu keskustakaksio on täysin varusteltu kahdelle henkilölle.
 

Kerrostalokaksio sijaitsee keskustan palveluiden ytimessä ja sisältää kaikki mitä tarvitset mm. hyvät sängyt, uudet laadukkaat Gronborg Gold liina- ja vuodevaatteet sekä käsi- ja kylpypyyhkeet, television, sohvat, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on valmiina oma pyykinpesukone ja pieni astianpesukone.

Asunto on sijaitsee hissillisen taloyhtiön 4. kerroksessa. Ydinkeskustassa sijaitsevan kalustetun kerrostaloasunnon läheisyydessä kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten kaupat, kahvilat, ravintolat ja baarit, samoin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin pääset asunnoltasi helposti. Linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä. Asunnon vieressä tarjolla maksutonta pysäköintitilaa. 

 

Asunto on kalustettu kahdelle henkilölle.

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

 

Kaksion sijainti kartalla: 

 

bottom of page