Kalustettu Keskuspuistokadun kaksio 1590€/kk

press to zoom

press to zoom
Talo ulkoapäin. Kaksio sijaitsee ylimmässä kerroksessa.
Talo ulkoapäin. Kaksio sijaitsee ylimmässä kerroksessa.

press to zoom

press to zoom
1/5

Esittely:  

Parvekkeellinen ydinkeskustan ylimmän kerroksen iso kaksio 64 m² on täysin varusteltu sisältäen kaikki mitä tarvitset mm. laadukkaat sängyt, liina- ja vuodevaatteet, käsi- ja kylpypyyhkeet, television, sohvan, sohvatuolit, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, silitysraudan ja -laudan, kuivaustelineen, pölynimurin sekä ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Asunnossa on valmiina aloituspakkaus wc- ja talouspaperia sekä siivousaineita. Asunnossa on keittiötä lukuunottamatta pimentävät verhot. Asunnossa on valmiina pyykinpesukone ja aloituspakkaus wc- ja talouspaperia sekä siivousaineita. 

 

Kaksio sijaitsee hissillisen taloyhtiön ylimmässä 5. kerroksessa. Taloyhtiön pesu- ja kuivaustupaan ja juuri uusittuun saunaan pääsee kätevästi suoraan hissillä.

Koko asunnon hinta on 1590€/kk. Hinta sisältää sähkön, vesiennakon ja loppusiivouksen. Kauttamme asuntoihin onnistuu myös välisiivoukset ja muut tarvittavat lisäpalvelut esim. Internet, Netflix jne.

 

Asunto on kalustettu kahdelle hengelle, mutta tarvittaessa voi majoittua myös 3-4 henkilöä. Lopullinen hinta määräytyy asunnon vuokrasopimuksen keston, henkilömäärän, varustelun sekä haluttujen lisäpalveluiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

 

Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Olemme aina tavoitettavissa jos tarvetta avulle ilmenee!

 

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Asunnon sijainti kartalla: ​