top of page

Meille koti on muutakin kuin seiniä

Vuokraamme Kemissä ja Rovaniemellä eri kokoisia asuntoja. 

Tarjolla on 22m²:n yksiöstä aina 81m²:n kolmioon.

Sinä olet viihtyisän kodin arvoinen

KAUPUNKIKOTI_LOGO.jpg

Sinä olet viihtyisän kodin arvoinen.

Kaikki vuokra-asuntomme sijaitsevat Kemin ja Rovaniemen ydinkeskustoissa tai lyhyen kävelymatkan päässä keskustojen palveluista.

 

Kiinteistö Oy Kaupunkikodilla on tarjota vuokralle yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Jokainen vuokrakohde luovutetaan uudelle asukkaalle hyvässä kunnossa, sillä Sinä olet viihtyisän kodin arvoinen. 

 

Kaupunkikodin takaa löytyy lappilainen, hulluihinkin ideoihin kolmella kierteellä tarttuva pariskunta.

Jäsenlogo 2019 – nettisivukäyttöön.png
IMG_1081_edited_edited.jpg

Petri Pokka, omistaja

Remontoimme vuokra-asuntoja, 

mutta ensisijaisesti, teemme koteja.

Asuntojen ostaminen, kunnostaminen ja vuokraaminen käynnistyi ihan sattumalta. Nimittäin kävelimme Kemin keskustassa, kun silmiimme osui jykevä, ajan patinoima 1950 -luvun kerrostalo. Se ei todellakaan ollut mikään elementtihökötys, vaan paikoilleen rakennettu jämerä ki-vi-ta-lo! 

 

Sisään astuessamme katseemme jäi kiinni kauniiseen, käsityönä sorvattuun, puiseen porraskaiteeseen. Lähempi tarkastelu osoitti, että talossa asui hylätyn Nektari -kissan lisäksi vain pari vaihto-opiskelijaa. Yllättäen myös ilmeni, että kerrostalo oli myynnissä. Hetkeäkään epäröimättä teimme kaupat ja aloitimme mittavan remontin. Ja sillä tiellä nyt ollaan! 

9934.jpg

Mervi Saukko, omistaja

Rakastan koteja joilla on tarina. 

Inhoan kertakäyttökulttuuria. 

Periaatteenamme onkin, että vuokra-asuntojen kokopuiset kiinteät kalusteet kunnostetaan käsityönä. Olisihan järjetöntä kantaa ulos jo 70-vuotta kaiken nähnyttä ja kestänyttä materiaalia, ja raahata tilalle lastulevyä! Meidän jokaisella kodilla on tarina, johon Sinä kirjoitat uuden luvun. Emme kuitenkaan tingi nykypäivän mukavuuksista, joten Kaupunkikoti on samalla oven avauksella sekä retro että moderni.

Ensimmäisen remonttikohteemme itseoikeutettuna valvojana toimi tietysti

Nektari -kissa. Jos tulos ei miellyttänyt, se ylväästi taakseen vilkaisematta käveli ulos. Näin pitääkin olla, sillä Sinä olet viihtyisän kodin arvoinen. 

bottom of page